Ons team

Het TMO team ziet het als haar missie om met de nieuwste inzichten en technieken uw mooiste lach te creëren. Verder streeft TMOrthodontie ernaar om voor al haar cliënten een sfeer te scheppen, waarin men vakkundig wordt behandeld op een ontspannen manier. Klantvriendelijkheid & service staan daarbij voor ons voorop. Daarnaast proberen wij de behandelduur zo kort mogelijk te houden. Niet alleen kinderen en tieners zijn bij ons welkom, ook volwassenen ontdekken dat met de huidige technieken het ook voor hen niet te laat is om het gebit te verbeteren en een mooie lach te krijgen.

Erkjan Timmer

Tandarts voor Orthodontie

Kim

Orthodontie Assistente

Karin

Orthodontie Assistente

Monique

Balie Medewerkster

Susanne

Orthodontie Assistente

Cynthia

Orthodontie Assistente

Wendy

Balie Medewerkster

Wij zijn weer open!

Beste TMO patiënt,

Het goede nieuws is daar, we zijn weer open!

Alle reeds geplande afspraken zijn geannuleerd. We zullen starten, zo veel mogelijk, met behandelingen in de oorspronkelijke agenda-volgorde.

TMO neemt contact met u op om een afspraak in te plannen, u hoeft zelf niet te bellen voor een afspraak. Uiteraard vernemen we wel graag wanneer u pijnklachten heeft.

Wij zullen onze bezetting en openingstijden aanpassen aan de mogelijkheden die we kunnen bieden. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zullen we een kleiner aantal patiënten kunnen ontvangen. Het kan voorkomen dat we een beroep doen op uw geduld.

Tot snel,

Team TMO