Inschrijven

Inschrijven

Veel van onze cliënten zijn door hun tandarts naar ons doorverwezen. U kunt echter ook zonder verwijzing en op eigen initiatief voor een orthodontische behandeling kiezen. Ook voor een ‘second opinion’ kunt u bij ons terecht. Om u goed van dienst te kunnen zijn heeft TMO een aantal gegevens nodig. Deze kunt u digitaal aan ons doorgeven door het beantwoorden van onderstaande vragen.

Uw gegevens worden via een beveiligde (https) verbinding naar ons Orthodontiepraktijk Management Systeem OrthWin® verstuurd. Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. TMOrthodontie streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.

Schrijf je makkelijk in

Contactgegevens

Herenstraat 18
2651 CB, Berkel & Rodenrijs

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 tot 12:00 – 13:00 tot 17:00

Zaterdag en Zondag
gesloten

Voor spoed gevallen
zie pagina spoed

 

Toegankelijkheid

De praktijk is zelfstandig toegankelijk voor minder validen en mensen in een rolstoel, er is een lift aanwezig.

© TM Orthodontie 2019 – Website door TopPraktijk

Wij zijn weer open!

Beste TMO patiënt,

Het goede nieuws is daar, we zijn weer open!

Alle reeds geplande afspraken zijn geannuleerd. We zullen starten, zo veel mogelijk, met behandelingen in de oorspronkelijke agenda-volgorde.

TMO neemt contact met u op om een afspraak in te plannen, u hoeft zelf niet te bellen voor een afspraak. Uiteraard vernemen we wel graag wanneer u pijnklachten heeft.

Wij zullen onze bezetting en openingstijden aanpassen aan de mogelijkheden die we kunnen bieden. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zullen we een kleiner aantal patiënten kunnen ontvangen. Het kan voorkomen dat we een beroep doen op uw geduld.

Tot snel,

Team TMO