Beugels voor volwassenen
Berkel & Rodenrijs

Volwassenen

Er kunnen veel redenen zijn om juist op latere leeftijd een gebitscorrectie te overwegen. De techniek is doorontwikkeld. Dat biedt vele mogelijkheden die er vroeger niet waren.

Bent u benieuwd of een gebitscorrectie ook op latere leeftijd nog een mogelijkheid is? Neem dan vooral contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wij zijn uw aanspreekpunt wanneer u bijvoorbeeld om cosmetische redenen een correctie overweegt, of wanneer u hebt gemerkt dat na verloop van tijd uw tanden steeds schever zijn gaan staan, of zijn afgesleten.

Het kan ook zo zijn dat er vroeger niets aan de stand van uw gebit gedaan is of gedaan kon worden. Het verhelpen van gebitsafwijkingen heeft nu, door voortschrijdende technieken, veel meer mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij gaan graag met u in gesprek.

Elk gezicht is uniek, de glimlach op het gezicht toont de wetenschap hoe de glimlach en het gezicht veranderen als de tijd verglijdt. Verantwoorde orthodontie zorgt ervoor de glimlach tijdloos wordt.

Wij zijn weer open!

Beste TMO patiënt,

Het goede nieuws is daar, we zijn weer open!

Alle reeds geplande afspraken zijn geannuleerd. We zullen starten, zo veel mogelijk, met behandelingen in de oorspronkelijke agenda-volgorde.

TMO neemt contact met u op om een afspraak in te plannen, u hoeft zelf niet te bellen voor een afspraak. Uiteraard vernemen we wel graag wanneer u pijnklachten heeft.

Wij zullen onze bezetting en openingstijden aanpassen aan de mogelijkheden die we kunnen bieden. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zullen we een kleiner aantal patiënten kunnen ontvangen. Het kan voorkomen dat we een beroep doen op uw geduld.

Tot snel,

Team TMO